Driessen - In dienst van

Digital design / Rich Media ads

Kom jij in dienst van het onderwijs, de overheid of de zorg?

Daar issie dan, de nieuwe huijsstijl en proposite van Driessen Uitzendbureau. Driessen is hét uitzendbureau voor de overheid, het onderwijs en de zorg. Als uitzendwerkgever staat Driessen in dienst van jou. Naast een TVC moest dit uiteraard ook online onder de aandacht worden gebracht met wat opvallende rich media uitingen. No-prop, we got you. Petssss! 🥁🍩

Klant

Driessen Uitzendbureau

Product

Rich Media Campagne

Werkzaamheden

Design & ontwikkeling verschillende Rich Media uitingen (o.a. APTO, Interscroller & Mobile Portrait)

Think big rich media

Voor de campagne van Driessen Uitzendbureau is Padoem aangehaakt voor het designen en ontwikkelen van de rich media uitingen. Op basis van de input voor de campagne, die bedacht is door Fama Volat, is Padoem aan de slag gegaan met de designs voor een APTO, (mobile) Interscroller en een Mobile Portrait. Allemaal uitingen die via Weborama worden ingezet.

Het gebruik van de TVC's per sector, was een grote wens van de klant. Dit hebben we dan ook zo goed mogelijk proberen door te vertalen in deze uitingen. Waarbij bij iedere uitingen ook echt de interactie met de gebruiker wordt opgezocht. De inzet van deze campagne is gedaan door Bram Mickers van Springbok Agency. Op basis van zijn strategie is de, door Padoem ontwikkelde, APTO (deze werkt alleen goed voor desktopweergave), Interscroller en Mobile Portrait ingezet via targeting met DV360.

Interesse in een bannersetje?

Of een dynamische Rich Media campagne? Een APTO, swipe cube of interscroller? Neem even contact met ons op en we geven je meer info. In een mum van tijd gaat die CTR van je door het dak!

volgende case