Jo van Aarle auto's

Website

Al meer dan 45 jaar leverancier van kwaliteitsauto's.

Jo van Aarle Auto’s is ruim 45 jaar geleden gestart als autogroothandel. Zij richten zich voornamelijk op het business-to-business-segment. Met een voorraad die doorgaans bestaat uit zo’n 200 voertuigen en afkomstig is van zorgvuldig geselecteerde en betrouwbare partners, verkopen zij jaarlijks zo'n 3000 - 3500 auto's.

Klant

Jo van Aarle Auto's B.V.

Product

Website

Werkzaamheden

Webdesign / Website

Boost on- en offline sales

Jo van Aarle Auto's was toe aan een nieuwe website. Betere vindbaarheid, mobiel vriendelijk en de nieuwe huisstijl doorvoeren in de online identeit, waren de hoofdzakelijkste wensen. Na een gesprek bij Jo van Aarle Auto's en de wensen te hebben geinventariseerd heeft Padoem een webdesign ontwikkeld op basis van deze wensen.

Omdat de vorraad van Jo van Aarle Auto's zo snel wisselt, is er een koppeling gemaakt met de online voorraad module van Hexon, waarin alle auto's van Jo van Aarle Auto's staan. Dit zorgt voor een real-time overzicht van beschikbare auto's in het wagenpark en bied flexlibitleit naar de klanten.

Naast de website heeft Padoem voor Jo van Aarle Auto's ook een custom B2B omgeving ontwikkeld. In deze omgeving kunnen enkel de B2B klanten inloggen en daar het speciale aanbod zien. Voor Jo van Aarle Auto's heeft deze B2B omgeving nog extra opties, zoals inzage in wie wanneer online is geweest en in welke voertuigen door wie interesse is getoond. Dit geeft weer extra mogelijkheden voor retentie, maar ook om de B2B klanten zo goed en snel mogelijk te kunnen bedienen en adviseren.

Interesse in een website?

Of toch liever een custom web oplossing? Neem even contact met ons op en we geven meer info. Binnenkort laten we je stralen op het web!

volgende case