Deze kerst wordt goud bij Jumbo

Animaties / social content

Deze kerst wordt goud.

Hoe de feestdagen er dit jaar ook uitzien, Jumbo zorgt ervoor dat deze Kerst in ieder geval thuis weer helemaal goud wordt. Want al kan er heel veel niet, één ding kan wel: mooie momenten beleven en gouden herinneringen maken.

Klant

Jumbo Supermarkten

Product

Social content & ads

Werkzaamheden

Ontwikkeling animaties en stills voor social campagne en ads

Sneeuw, cadeau's, eten, drinken en wij zorgen voor het vuurwerk

Het is weer de mooiste tijd van het jaar, ook voor Padoem. Want toen we de vraag kregen om de ads voor de landelijke Kerst en O&N campagne voor de Jumbo Foodmarkten te ontwikkelen, zeiden we natuurlijk geen HO HO HO, maar JA JA JA!πŸŽ„πŸŽ‡

Met de folder als uitgangspunt gingen we aan de slag met het ontwikkelen van de social en advertising uitingen van deze campagne voor alle Foodmarkten. Resultaat: mooie animaties en visuals in volle kerst- en nieuwjaarssferen voor onder andere een Instant Experience en Collection Ad op Facebook. Misschien heb je ze zelf wel voorbij zien komen of als Ad in de nu.nl app! Zo, nu is het alvast tijd voor wat oliebollen, donuts en champagne 🍾πŸ₯‚ Cheers!

We maken content

Voor alle social media kanalen. Reken maar op campagnes die scoren, blijven hangen en zich uitbetalen. Waarom zou je met minder tevreden zijn?

volgende case