Jumbo - Helemaal Kerst

uitgevoerd tijdens dienstverband bij Searchresult

** Alle rechten van dit project behoren tot Searchresult **

Samen maken we het Helemaal Kerst.

In de kerstcampagne van Jumbo draait het niet alleen om het kerstassortiment, maar ook om de kerstgedachte. Dit wordt samengepakt met het thema 'Samen maken we het helemaal kerst'. Hierdoor komt in alle online uitingen het gezellig kerstgevoel terug. Jumbo biedt de fijnste kerstproducten en de lekkerste recepten. Vijf speciale kersthelden staan dan ook centraal in de kerst uitingen, van varkensrollade tot ijstaart.

Klant

Jumbo Supermarkten

Product

Rich Media Campagne

Werkzaamheden

Design & ontwikkeling verschillende Rich Media uitingen (o.a. IAB, High Impact, APTO)

SEE-THINK-DO

Voor de Kerst campagne van Jumbo is gebruikt gemaakt van het SEE-THINK-DO principe. De ideale customer journey om jouw doelgroep kennis te laten maken een het product of campagne. De gebruiker krijgt hierdoor in de juiste fase de geschikte rich media advertentie te zien, dit wordt bepaalt op basis van verschillende data input. Dit allemaal in de kerstsferen van Jumbo en aangevuld met cinemagraphs in de advertenties. Dat zorgt voor meer dynamiek en beleving. De inzet van deze campagne verliep via DoubleClick en Weborama.

Voor deze campagne werd tijdens de SEE fase o.a. IAB, High Impact & een APTO ontwikkeld om de doelgroep kennis te laten maken met de kerstcampagne van Jumbo en het assortiment dat aangeboden wordt. Bekijk de APTO! (deze werkt alleen goed voor desktopweergave). In de THINK fase komt de doelgroep ook in aanraking met het hele assortiment door middel van IAB en High Impact ads op zowel desktop, tablet als mobiel. Er wordt dan wel telkens specifiek één hero uitgelicht. Uiteindelijk worden in de DO fase, advertentsies getoond waarbij de klant wordt verleid om over te gaan tot het daadwerkelijk kopen van een of meerdere hero's uit het kerstassortiment van Jumbo.

Interesse in een bannersetje?

Of een dynamische Rich Media campagne? Een APTO, swipe cube of interscroller? Neem even contact met ons op en we geven je meer info. In een mum van tijd gaat die CTR van je door het dak!

volgende case