Maileon

Website

Dé effectieve e-mail marketing software voor meer omzet.

Maileon is de meest gebruiksvriendelijke e-mailmarketing software om effectieve e-mail campagnes mee te maken en deze volledig geautomatiseerd en gepersonaliseerd te versturen. Maileon helpt je met het maximaliseren van je omzet uit e-mail marketing.

Klant

Maileon Benelux BV.

Product

Website

Werkzaamheden

WordPress website

E-mail marketing

In 2019 hebben Menno Worst en Bjorn van Breemen de stap genomen om een eigen bedrijf te starten: Maileon Benelux BV. Hiermee zijn ze exclusief distributeur van, het van origine Duitse, Maileon e-mailmarketing software in de Benelux. Hierbij moest natuurlijk een nieuwe website komen. Gelinkt aan de bestaande huisstijl van Maileon, maar in een frisser en moderner jasje.

De website is ontwikkeld met het WordPress CSM met een thema dat precies aansluit bij de wensen en stijl van Maileon. Padoem heeft de eerste versie ontwikkeld, waarna Maileon zelf eenvoudig verder content kon toevoegen en beheren. Begin 2021 is er door Padoem, in samenwerking met Cindy van Findability, nog een verbeterslag gemaakt met een aangepaste menu-structuur, wat slimme UX tweaks, SEO- en snelheid optimalisaties. Na bijna 2 jaar is Maileon een gevestigde naam in de e-mail branche, met als kroon op het werk een top-notering in de Emerce 100.

Interesse in een website?

Of toch liever een custom web oplossing? Neem even contact met ons op en we geven meer info. Binnenkort laten we je stralen op het web!

volgende case