Sponsorvoucher

Rich Media ads

Haal meer uit sponsoring!

Sponsorvouchers van District Media zijn digitale kortingsbonnen voor leden, familie en vrienden met leuke en relevante kortingen op producten en diensten van je sponsors. Zo heeft sponsoring een positief effect voor alle partijen.

Klant

District Media

Product

Dynamic banner platform

Werkzaamheden

Ontwikkeling dynamic banner platform en alle dynamische rich media uitingen.

Dynamic Banner Platform

Wat doe je als je hoge ad spend wilt verlagen. Minder ads inzetten? Minder specifiek targetten? Of gewoon even Padoem bellen?📱 We kregen vanuit District Media uit Amsterdam de vraag voor hun product, Sponsorvoucher. In het specifiek: of Padoem een dynamic banner platform kon ontwikkelen, waarbij ze een totaal onafhankelijk netwerk hebben. Dus niks meer inzetten via bijvoorbeeld Google, Celtra of Daisycon, maar een eigen tag, eigen hosting en alles dynamisch.

Met meer dan 8 jaar ervaring in rich media ads en verschillende DMPs konden we daar wel wat op verzinnen! We hebben een tool ontwikkeld, waarbij we eigen tags genereren, alles hosten via AWS en alle ads zijn dynamisch. Dus elke doelgroep krijgt een eigen boodschap, afbeelding en CTA te zien.

Inmiddels draaien we in de KNLTB Clubapp voor honderden clubs en zit de release voor de hockey variant er aan te komen. Maar ook op een flink aantal voetbalclub websites zijn display ads te zien die via onze tool draaien! Resultaat, een zeer lage ad spend, erg groot bereik, precies de juiste (dynamische) boodschap voor je doelgroep en veel Padoem. Rich Media Ads. Petssss! 🥁

Interesse in een bannersetje?

Of een dynamische Rich Media campagne? Een APTO, swipe cube of interscroller? Neem even contact met ons op en we geven je meer info. In een mum van tijd gaat die CTR van je door het dak!

volgende case