statisch, dynamics, homepage takeovers, radicals, swipe cubes, etc. etc.

Rich Media Ads voor oa.

Met jaren ervaring voor A++ merken en ontwikkeling voor meerdere DMP's en grote publishers, maken wij rich media uitingen, die zorgen voor een hoge CTR en engagement.

Wij gaan ver voor CTR

Banners en meer

Doodsaaie banners? Daar doen we niet aan! Van concept, design tot de uiteindelijke ontwikkeling: Padoem is er voor jou. Zo gun jij jouw merk de beste Rich Media ads op de markt!

Face it: het maken van Rich Media ads is specialistenwerk. Nou, die specialisten hebben wij in onze band! Met jaren ervaring in het creëren van Rich Media uitingen in de achterzak voor A++ klanten weten we perfect wat werkt, wat blijft hangen en hoe je een audience over de streep trekt.

Laat ons gerust los op statische banners voor je awareness campagne via Google Ads, maar net zo goed toveren we een dynamische banner op het scherm waar monden dagen later nog van open vallen. Zeker als we ook nog eens aan het retargeten gaan. Van product feed tot custom feed en alles daartussen: we regelen het. Wij bereiken je doelgroep op een unieke manier en zorgen via Display & Video 360 voor een inrichting en setup die staat als een huis.

Wil jij met je merk en campagne echt staan shinen op het grote podium? Dan doen we toch gewoon die Homepage Takeovers (APTO, HPTO) of een radical van Weborama of JustPremium!

Genoeg gehoord?

platforms

We maken rich media voor

Een hele hoop DMP's en publishers. Bovendien zijn we certified voor DoubleClick. We hebben jaren ervaring met Weborama take-overs en honderden Google Ads setjes gemaakt. Tel daarbij minstens evenveel dynamische setups bij op en je weet dat je goed zit. Staat jouw DMP of publisher er niet bij? Vraag ons er gewoon even naar! Wedden, dat we het kunnen?!

rich media ads

Let's convert!

Interesse in een HTML5 bannersetje? Een dynamische Rich Media campagne? Een Homepage Takeover, radical, swipe cube of interscroller? Neem even contact met ons op en we geven je meer info. In een mum van tijd gaat die CTR van je door het dak!